LIVRARE & RETUR

Produsele achizitionate de 'Black Friday' sau din categoria 'Reduceri' NU se returneaza, acestea pot doar sa fie schimbate cu altceva de pe site!

Livrarea si plata produselor

Livrarea prin Curier Rapid:

Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 14.00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in maxim 24 de ore (de obicei a doua zi).

Comenzile efectuate dupa ora 14.00 sunt confirmate si expediate a doua zi.

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 500 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 lei, costul livrarii coletelor este 25 lei pentru toata tara.

Modalitati de plata

Valoarea comenzii este achitata curierului la primirea coletului sau puteti plati direct cu cardul pe site-ul nostru.

Schimbul Produselor:

 • Schimbul de produse este GRATUIT. 
 • (Schimbul gratuit nu se aplica la produsele reduse)
 • Noi iti vom trimite comanda, iar curierul iti va cere la schimb coletul cu schimbul tau. Te rugam sa il ambalezi corespunzator.
 • Schimbul este gratuit o singura data/comanda , asadar daca ai comandat din nou un produs care nu ti se potriveste acesta va putea fi schimbat a 2 a oara insa vei suporta tu costul transportului.
 • Daca doresti mai multe detalii despre schimb te rugam sa ne scrii pe adresa de mail: contact@extrababes.com, ne poți lasă un mesaj pe social media (Instagram: @extrababesromania sau Facebook:extrababes.ro) sau ne poți lasă un mesaj pe WhatsApp: 0724486321 (va rugam doar sa scrieți mesaje pe WhatsApp, nu se pot face apeluri telefonice).

Returnarea produselor

  • Produsele cumparate din magazinul online www.extrababes-romania.com  pot fi returnate sau schimbate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.
  • Daca doresti sa schimbi un produs te rugam sa verifici ca produsul sa fi fost comandat in urma cu cel mult 14 zile. Daca produsul nu se incadreaza in aceasta perioada schimbul sau returul va fi refuzat.
  • Produsele deja reduse (din categoria 'Reduceri' sau categoria 'Outlet') NU SE RETURNEAZA, doar se schimba!

 

Daca doresti sa returnezi un produs, te rugam sa tii cont de urmatoarele:

Atentie! Returul poate fi facut numai in 14 zile calendaristice de la data la care a ajuns la dumneavoastra! Coletele care nu se incadreaza in aceasta perioada vor fi refuzate de catre noi.

· Toate produsele returnate trebuie sa fie în aceeasi stare în care le-ai primit cu toate etichetele intacte.
·
*Lenjeria intimă, costumele de baie (chiloţi, boxeri, tanga, slipuri, body-uri, seturi de lenjerie intimă) nu pot fi returnate din motive de igienă.

· In cazul produselor returnate care prezinta urme de purtare sau etichetele lipsa/deteriorate returul va fi refuzat si articolele va vor fi trimise inapoi,cumparatorul suportand astfel costul transportului tur-retur.

PASII PENTRU A EFECTUA UN RETUR:
!Va rugam sa cititi si sa respectati toti cei 5 pasi!

 1. Completeaza formularul de retur https://www.extrababes-romania.com/pages/formular-de-retur (FOARTE IMPORTANT!!!!!! este necesar sa treceti in formular awb-ul coletului pe care il returnati - NU AWB-UL CU CARE A VENIT COLETUL. Daca formularul este incomplet, banii nu pot fi returnati.)
 2. Nu uita sa notezi contul iban in care iti vom vira banii. 
 3. Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur. 
 4. Asezi articolele în colet, în ambalajul lor original . Atentie! Returul poate fi facut numai in 14 zile calendaristice de la data la care a ajuns la dumneavoastra! Coletele care nu se incadreaza in aceasta perioada vor fi refuzate de catre noi. Coletul trebuie sa fie trimis cu numele cu care a fost facuta comanda!
 5. Te rugam sa trimiti coletul suportand costul expeditiei la adresa:
  locatie: CT Park Cargo Terminal Helpship 
  Strada: Anghel I. Saligny Street 40 
  Oras: Oradea 
  Cod postal: 417498 
  Judet: Bihor 
  Tara: Romania
  Mentionati ExtraBabes SRL, 0724486321(acest număr de telefon este doar pentru curieri).

ATENTIE ! Coletele cu plata la destinatar vor fi refuzate!

Plata transportului NU SE RETURNEAZA!

Daca ai întrebari, trimite un e-mail si iti vom raspunde in cel mai scurt timp : contact@extrababes.com

 

RAMBURSAREA BANILOR:

Perioada de rambursare, poate varia între 7 si 14 zile lucratoare de la primirea returului în depozitele noastre. Dupa ce am inspectat conditia produselor returnate, te anuntam prin e-mail sau telefonic.
AI PLATIT RAMBURS?
În astfel de cazuri, avem nevoie de datele tale bancare pentru a-ti rambursa suma.
Pentru a ni le furniza, completeaza contul tau IBAN in Formularul de retur.
ATENTIE: Contul bancar trebuie sa fie deschis la o banca Romania.
 

  • Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur. 
  • Daca produsul prezinta defecte, returul acestuia este suportat de catre www.extrababes-romania.com. In cazul acesta, pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pe retelele de socializare sau sa ne trimiteti un email la contact@extrababes.com.
 • Returul produselor de la clienți, în depozitul nostru se va putea face doar prin firmele de curierat. Nu se acceptă returul direct de către clienți indifent că sunt persoane fizice sau juridice.

Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnarile in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.