DESPRE NOI

Povestea magazinului nostru online a inceput in 2017, in Anglia, creat de doua fete, una dintre ele fiind romanca. In 2019, brandul EXTRABABES s-a deschis si in Romania. Scopul nostru este sa va oferim si sa va tinem la curent cu cele mai EXTRA trenduri in materie de fashion.

Nu ai timp sa ajungi la mall pentru a-ti completa garderoba cu cele mai EXTRA haine? Site-ul nostru este foarte usor de folosit si poate fi accesat de pe dispozitive precum: smartphone, tablete si pc-uri, la orice ora , de oriunde te-ai afla (acasa, la birou sau chiar din vacanta), unde echipa EXTRABABES este pregatita sa va raspunda in cel mai scurt timp la intrebarile pe care le aveti.


Stim ca te-ai saturat de hainele plictisitoare si basic in care nu te mai simti confortabil si pe care le vezi atat de des pe strada. Misiunea Extrababes este sa aduca femeilor haine ce cresc stima de sine,ce le fac sa se simta speciale si unice totul la un cost accesibil pentru toate lumea. Extrababes va ofera cele mai EXTRA haine pentru femei de care garderoba ta are nevoie. La noi gasesti rochii, topuri, corsete, bluze, pantaloni , fuste dar si seturi de lenjerie intima pentru evenimentele EXTRA din viata ta .


Echipa Extrababes este alcatuita din persoane rabdatoare si amabile ce sunt la dispozitia dvs pentru a va ajuta cu problemele pe care le intampinati si sunt gata sa va raspunda la orice intrebare.

Pentru ca stim ca esti nerabdatoare si ca iti doresti ca produsele EXTRABABES sa ajunga cat mai repede la tine , coletele ce pleaca din depozitul nostru ajung la voi in 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.


Te asteptam sa ne urmaresti si pe conturile noastre de pe social media:


-Facebook @extrababes.ro

-Instagram @extrababesromania

-Tik Tok @extrababes.com

-Pinterest @extrababesofficial

-Youtube @extrababes