Rochii de vara. Tendintele anului 2023

Rochii de vara. Tendintele anului 2023

Atat de multe variante de rochii diponibile pe piata, de la rochii mini , insa ce modele de rochii vom alege pentru vara 2023? 

Trendurile de fashion sunt mereu într-o continuă schimbare, mai ales când trecem de la un anotimp la altul. Garderoba noastra trece de la haine comfy si calduroase la haine mai subtiri, rochii de vara vaporoase, corsete si topuri sexy ce iti pun in evidenta silueta si sa nu uitam de vedeta acestui antotimp: costumul de baie; fie format din doua piese, fie costumele de baie intregi.

Iti prezentam o parte din cele mai EXTRA rochii ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in vara anului 2023:

Rochia din plasa cu pietre stralucitoare

Aceasta varianta de rochie din plasa transparenta  poate fi purtata atat vara, la plaja, alaturi de un costum de baie, dar si intr-un mod mai elegant alaturi de un sacou de calitate deasupra. Acest tip de rochie e sexy, comoda, chic, se adapteaza perfect de la tinuta de ocazie la un look de vacanta cu minim de efort.
Rochia din plasa cu pietre stralucitoare este un must pentru vara anului 2023 , rochia aceasta fiind perfecta pentru o petrecere la plaja sau piscina la apus. Rochia din plasa cu pietre stralucitoare vine in mai multe lungimi , de la rochia mini perfecta de luat deasupra unui costum de baie pana la rochia lunga din plasa cu pietre ce poate fi purata chiar si la evenimentele elegante.
Acest tip de rochii plasa pot fi perfecte si pentru tinutele de festival ce se pot asorta cu tenisi, adidasi sau chiar bocanci alaturi de accesorii potrivite cum ar fi chockerele.

Rochie Neagra 'Diamond Fishnet' Lunga - Rochie lunga din plasa, cu detalii din pietre

Rochii de vara cu decupaje (cu detalii decupate)

 Din categoria rochiilor la moda in anul 2023, rochitele cu decupaje sunt in top, decupajele ocupand un loc special în viziunea designerilor și a stiliștilor. Pe coaste, pe piept, pe gulerul rochiei, pe stomac, rochiile cu decupaje marchează anul acesta revenirea unui detaliu stilistic pe care l-am lăsat deoparte multă vreme.
 Acest model de rochie cu decupaje are un sex-appeal incontestabil, fara a fi insa vulgar.
 Acest tip de rochii decupate sunt perfecte pentru a fi integrate tinutele pentru festival ce se pot asorta cu tenisi, adidasi sau chiar bocanci alaturi de accesorii potrivite cum ar fi chockerele sau body chainurile.
 Daca iti doresti un look sexy si elegant o rochie cu decupaje este alegerea potrivita. Stilizeaza rochia cu decupaje cu o pereche de pantofi cu toc.

Little black dress

 Indiferent de sezonul sau anotimpul in care ne aflam,rochia neagra scurta, rochia midi sau rochia lunga simpla , rochia cu decupaje sau rochia neagra cu diverse aplicatii atasate nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.   Rochia neagra este potrivita pentru o multitudine de evenimente elegante.
Daca urmează să participi la o petrecere sau la o cină romantică, ar fi bine să porți o rochie neagră ușor sexy, care să-ți evidențieze atuurile – fără a avea, însă, un aspect vulgar. Completeaza tinuta cu o pereche de pantofi cu toc si accesorii potrivite outfitului tau.

Rochii mini colorate speciale pentru vara anului 2023

Vara aceasta te incurajam sa porti tot ce iti face placere si venim in intampinare cu o colectie variata de rochii mini, rochii midi in culori EXTRA colorate . Rochiile mini sau midi in culori puternice sau pastelate sunt perfecte pentru sezonul de vara acestea scotand in evidenta bronzul.

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.