BODY - Cum introducem un body intr-o tinuta , trenduri 2023

BODY - Cum introducem un body intr-o tinuta , trenduri 2023

Vedem din ce in ce mai des ca body-ul de dama nu mai este doar un articol de lenjerie intima, acesta devenind un articol vestimentar foarte versatil , potrivit pentru orice tip de tinuta, fie ea casual sau chiar integrandu-se intr-o tinuta eleganta pentru evenimentele speciale.


Body-ul de dama este un articol vestimentar ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei, acesta find perfect pentru orice tip de silueta. Faptul ca bodyurile se inchid intre picioare, body-ul se va aseza perfect pe silueta dumneavoastra , aceata fiind usor modelator.

Body-urile vin in diverse optiuni de stil , acestea putand sa se asemene cu o bluza classica, un top elegant sau chiar cu o camasa decoltata.

Trendurile actuale au readus body-ul in lumina reflectoarelor , body-ul fiind acum nu doar o piesa banala ci una ce scoate orice tinuta din anonimat.
Acesta se poate integra intr-o tinuta alaturi de pantaloni, blugi, fuste , rochii transparente sau chiar cu sacouri luxuriante.

Body 'Knited' - Body dama, negru, cu maneca lunga si detalii din piele

In acest articol iti vom prezenta cateva modele foarte actuale in materie de body-uri:

Body-uri de dama cut out (Body-uri cu decupaje)

Body-urile de dama cu decupaje sunt in centrul atentiei in acest sezon!
Fie ca vorbim de body-uri cu decupaje in zona umerilor, body-uri cu decupaje in zona abdomenului, body-uri cu spatele gol sau body-uri cu decupaje in zona decolteului, acestea fac ca intreaga tinuta sa fie irezistibila si foarte in trend.
Body-urile de dama cu decupaje se pot integra atat intr-o tinuta de zi , intr-un outfit mai sport, intr-o tinuta de tip street style dar mai ales in tinutele de seara , body-urile cu decupaje fiind perfecte pentru tinutele de petrecere sau tinutele de club.

Pentru un look comfy de zi, body-urile cu decupaje pot fi combinate alaturi de niste pantaloni cargo sau pantaloni evazati . Stilizate corect, body-ul cu decupaj va face ca tinuta sa fie de actualitate.

Pentru tinutele elegante si sexy de seara, pot fi asortate alaturi de fuste mini sau pentru un look mai comfortabil, cu pantaloni de piele. Adauga perechea favorita de pantofi cu toc pentru un EXTRA.Ā 

Body 'Sassy Gal'- Body dama negru modelator, detalii din lant si maneci detasabile

Body 'Cut It Like It's Hot' - Body dama bej cu decupaje asimetrice (disponibil si pe alb si negru)

Body 'Juliet' Alb - Body dama cu maneca lunga cu decolteu decupat cu snururi (disponibil si pe negru)

Body 'Casndra' - Body dama negru cu decupaje

BEIGE 'CUT OUT' BODYSUIT - Body dama beige cu maneca lunga Cut Out

Body-uri de dama cu efect de iluzie optica (Body-uri de dama cu detalii din plasa transparenta)

Vedem din partea celor mai mari designeri acest model din ce in ce mai des. Partile acestui tip de body realizate din plasa transparenta fac ca acest tip de body sa ofere o iluzie optica,acesta conturand silueta intr-un mod feminin.

Daca totusi body-urile cu decupaje sunt putin prea too much pentru tine, varianta de body cu detalii din plasa transparenta sunt o varianta mult mai eleganta. Detaliile din plasa transparenta vor contura intr-un mod feminin silueta si vor adauga o EXTRA eleganta tinutei tale.

Poarta acest tip de body cu piese vestimentare in culori de negru sau bej pentru un look impecabil. Desi poate ai impresia ca acest body se purta doar la tinutele de seara, de club sau de petrecere, acestea pot fi incluse cu usurinta in tinutele de zi combinate cu pantaloni cargo sau pantaloni de zi evazati.

Body 'BLACK & NUDE' - Body Dama Negru Cu Detalii Plasa Fina Transparenta

Body 'Paris' - Body Dama Negru Cu Detalii Din Plasa Nude

Body-ul / Costum de baie intregĀ 

Te-ai gandit sa porti costumele de baie intregi ca si body propriu zis? Poate suna nebunesc insa poti realiza cele mai EXTRA tinute de plaja cu acest tip de body-uri.Ā 

Combina costumele de baie intregi alaturi de kimonouri , rochii din plasa cu pietre stralucitoare , rochii de plaja , pantaloni de plaja sau cu seturi din doua piese pentru plaja pentu un look fresh de vara sau chiar pentru o petrecere pe plaja.Ā 

Costum de baie / Body cu decupaje negru 'TROPICAL'

Ā 

COSTUM DE BAIE INTREG 'EXTRABABES'

Ā 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.